Algemene voorwaarden & retourbeleid

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aankoop en overeenkomst die wordt aangeboden door Hartelust cadeaus.

 1. Algemeen

Op alle bestellingen bij Hartelust cadeaus zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 1. Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Voor elke bestelling berekenen we standaard verzendkosten van 5,00 euro per bestelling. Bestelt u echter voor een totaal bedrag van meer dan 100 euro, dan berekenen we géén verzendkosten. Voor bestellingen buiten Nederland rekenen we 10 euro verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud wijzigingen en van druk- en typefouten. Voordat de bestelling wordt bevestigd door de klant is de volledige prijs (inclusief verzendkosten) bekend.

 1. Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Mocht het door u bestelde artikel niet voorradig zijn, dan ontvangt u hier binnen een dag na plaatsing van de bestelling bericht van. Als het artikel niet afgeleverd kan worden, dan hebt u het recht om de gehele bestelling zonder kosten te annuleren.

 1. Betaling

Bij Hartelust cadeaus kan bij een online bestelling vooraf worden betaald via Ideal en Mollie Payments. Zodra het totaalbedrag van de bestelling op ons rekeningnummer is bijgeschreven, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

 1. Verzenden

We streven ernaar uw bestelling binnen 48 uur te verzenden. Wij verpakken de artikelen met de grootste zorg voor verzending. Het risico is echter voor de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of gebreken aan de artikelen door of tijdens verzenden, of voor vertraging tijdens verzenden.

 1. Maat- en kleurverschil

Geleverde artikelen kunnen in kleine mate in model en kleur afwijken van de getoonde artikelen op de website.

 1. Retour

Mocht de bestelling onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bij Hartelust cadeaus te melden. Het artikel of de bestelling dient vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst retour te worden gezonden. Het artikel moet in dat geval ongebruikt, ongeschonden en goed verpakt worden gezonden naar Hartelust cadeaus.

De kosten en het verzendrisico van het retourzenden van de geleverde artikelen komen geheel voor rekening van de koper. Zodra wij het artikel in originele staat retour hebben ontvangen, geschiedt terugbetaling binnen 14 dagen. Retouren worden alleen in behandeling genomen als ze binnen 14 dagen na de datum van aanmelding bij Hartelust cadeaus terug in het bezit zijn van Hartelust cadeaus. De verpakking van de artikelen en het product zelf dient origineel en onbeschadigd te zijn. Goederen die retour worden gestuurd en niet aan deze criteria voldoen worden niet in behandeling genomen.

 1. Klachten/beschadigingen.

Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Heeft u een klacht over onze artikelen, kwaliteit, service of iets anders dan horen wij dat graag zodat wij de klacht naar tevredenheid kunnen oplossen. Wij zijn telefonisch bereikbaar maar liever ontvangen wij een e-mail met een duidelijk omschrijving van de klacht en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Hartelust cadeaus stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerde gebruik van geleverde goederen.

Hartelust cadeaus is niet aansprakelijk voor enige schade die zou zijn voortgekomen uit het gebruik van de door haar geleverde producten.

Hartelust cadeaus is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.

In geval van een geschil of een klacht zal Hartelust cadeaus deze in behandeling nemen en in alle redelijkheid trachten te komen tot een oplossing, in de zin van reparatie of vervanging. Is dit niet mogelijk dan wordt er overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag.

Hartelust cadeaus streeft ernaar om de klacht binnen 30 dagen af te handelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt de koper op de hoogte gesteld van de vertragingsduur. Deze regeling geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent

Wij reageren zo spoedig mogelijk en maximaal binnen één week.

Beschadigingen aan de producten dienen, binnen 5 dagen na ontvangst, te worden gemeld per e-mail (contact@hartelust-cadeaus.nl ) o.v.v. van productnaam en een duidelijke foto van de beschadiging. Beschadigingen die niet binnen deze termijn worden gemeld, kunnen niet worden behandeld en zijn derhalve voor eigen risico.

 1. Privacy

Wanneer u een bestelling plaatst bij Hartelust cadeaus dan worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Wij zullen deze gegevens vertrouwelijk behandelen conform ons privacy beleid.

 1. Copyright

De teksten en afbeeldingen op deze site mogen niet zonder toestemming worden overgenomen.

 1. Bedrijfsinformatie

Contactgegevens van Hartelust cadeaus zijn te vinden bij contact.

Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met bovenstaande algemene voorwaarden.

Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing, of anders volgens afspraak.

Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK in Arnhem onder KvK nummer: 74485067