Wat een leuke cadeautjes! De roze poezen portemonnee zag er nog mooier uit dan op de site. Was een groot succes! Ook de viltslinger met rood witte hartjes werd met enthousiasme ontvangen.

Wil 2 feb 20

Vanmiddag het roze hammam kleed ontvangen: wauw, echt heel mooi! Dankjewel ook voor de mooie verpakking.

Trudy 30 jan 20

The parcel arrived at exactly the right time for the birthday. These shawls are so lovely, extraordinary and romantic, we will wear them with pleasure. I am very happy and thank you very much for all your efforts.

Gabriele (from Switzerland) 31 okt 19

Heerlijke sjaals, mooie kleuren en fantastische kwaliteit. Rode en gele gekocht. Word er helemaal blij van. 
Suzan 5 sept 19

Kussens in goede staat ontvangen, precies wat we zochten.
Bedankt.
Fonger 20 jul 19

Sfeervolle website met leuke spulletjes. De witte waxinelichthouders brengen gezelligheid onder onze overkapping buiten. 
Natasja 31 mei 19

Lang gezocht naar passende kussentjes en eindelijk op Hartelust gevonden. Zo mooie kleurrijke kussentjes. Ik ben er super blij mee. En ook nog voor een aantrekkelijke prijs.
Thea 20 mei 19

Vanmorgen is de sjaal aangekomen. Mooi verpakt, aardig kaartje er bij. Ben er blij mee, is prachtig. Complimenten voor je klantvriendelijkheid!
Ankie 12 feb 20

Of ik nu de lade open waar ze in liggen of ze op tafel leg als onderzetter: ik word elke keer vrolijk als ik de gekleurde onderzetters zie! Bij bekenden had ik ze al gespot en was onder de indruk. Toen ik ze bij Hartelust tegenkwam werd m’n blik er onmiddellijk heen getrokken! Stijlvol, kleurrijk, warm, stevig. De perfecte onderzetters uit Nepal!
Eva 9 feb 20

Ik heb van de week mijn bestelling van jullie binnengekregen. Wát zag dat er schattig uit, zo lief verpakt…. heel leuk, bedankt. Echt super blij met de vogeltjes.
Monica 27 nov 19

Het pillendoosje is aangekomen, hij is prachtig. Ook vond ik dat je hem veilig en leuk hebt ingepakt. Ik ben zeer tevreden, dank je wel. 
Yvonne 10 sep 19

Hele leuke overzichtelijke webshop, snelle levering en enorm blij met mijn roze visschaal! 
Cornelie 10 jun 19

Elk jaar is het weer bedenken wat te geven aan mijn klanten als bedankje, totdat ik de prachtige brocante hartjes van Hartelust tegenkwam. Kaartje eraan met de tekst “bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar”, verpakt in een organza zakje en ik kon mijn klanten verrassen met een leuk geschenkje waar ze allemaal heel enthousiast op reageerden. Zag er ook heel feestelijk uit en ik vond een hart ook heel erg toepasselijk als een ‘dank je wel’.
En tijdens het snuffelen op de webshop kwam ik ook nog prachtige kussens tegen die ik mezelf kado heb gedaan
Max Skincare 10 mei 19