The parcel arrived at exactly the right time for the birthday. These shawls are so lovely, extraordinary and romantic, we will wear them with pleasure. I am very happy and thank you very much for all your efforts.

Gabriele (from Switzerland)

Heerlijke sjaals, mooie kleuren en fantastische kwaliteit. Rode en gele gekocht. Word er helemaal blij van. 
Suzan

Kussens in goede staat ontvangen, precies wat we zochten.
Bedankt.
Fonger

Sfeervolle website met leuke spulletjes. De witte waxinelichthouders brengen gezelligheid onder onze overkapping buiten. 
Natasja

Lang gezocht naar passende kussentjes en eindelijk op Hartelust gevonden. Zo mooie kleurrijke kussentjes. Ik ben er super blij mee. En ook nog voor een aantrekkelijke prijs.
Thea

Het pillendoosje is aangekomen, hij is prachtig. Ook vond ik dat je hem veilig en leuk hebt ingepakt. Ik ben zeer tevreden, dank je wel. 
Yvonne

Hele leuke overzichtelijke webshop, snelle levering en enorm blij met mijn roze visschaal! 
Cornelie

Elk jaar is het weer bedenken wat te geven aan mijn klanten als bedankje, totdat ik de prachtige brocante hartjes van Hartelust tegenkwam. Kaartje eraan met de tekst “bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar”, verpakt in een organza zakje en ik kon mijn klanten verrassen met een leuk geschenkje waar ze allemaal heel enthousiast op reageerden. Zag er ook heel feestelijk uit en ik vond een hart ook heel erg toepasselijk als een ‘dank je wel’.
En tijdens het snuffelen op de webshop kwam ik ook nog prachtige kussens tegen die ik mezelf kado heb gedaan
Max Skincare