Wat een prachtige spulletjes zijn het, ik kan echt zien dat het van mooie kwaliteit is. Zo veel leuker dan het meeste aanbod van de ketens! Ik houd je pagina in de gaten, je hebt er een heel tevreden klant bij!

Tessa 28 nov ’20

Dank je wel, de vilten kerstfiguurtjes hangen al erg mooi in de kamer. 

Lianne 3 november ’20

Ik heb heeeeeeel veel plezier van de kimono en de hammam doek. 

Christien 31 juli ’20

Bij deze 2 foto’s van de plekken waar de kussens terecht gekomen zijn. Op de stoelen achter het bureau van mijn man en mij. Mooi hè!!! Bedankt voor de vlotte afhandeling en het vriendelijke kaartje.

Lia 29 mei ’20 

Vandaag de vogeltjes en harten ontvangen; dank je wel. Wat zijn ze mooi en romantisch! Zulke mooie kleuren. En de vogels zijn zo helemaal zomer. Helemaal mijn smaak!

Simone 21 apr '20

Wat een leuke cadeautjes! De roze poezen portemonnee zag er nog mooier uit dan op de site. Was een groot succes! Ook de viltslinger met rood witte hartjes werd met enthousiasme ontvangen.

Wil 2 feb '20

Vanmiddag het roze hammam kleed ontvangen: wauw, echt heel mooi! Dankjewel ook voor de mooie verpakking.

Trudy 30 jan '20

The parcel arrived at exactly the right time for the birthday. These shawls are so lovely, extraordinary and romantic, we will wear them with pleasure. I am very happy and thank you very much for all your efforts.

Gabriele (from Switzerland) 31 okt '19

Heerlijke sjaals, mooie kleuren en fantastische kwaliteit. Rode en gele gekocht. Word er helemaal blij van. 
Suzan 5 sept '19

Kussens in goede staat ontvangen, precies wat we zochten.
Bedankt.
Fonger 20 jul '19

Sfeervolle website met leuke spulletjes. De witte waxinelichthouders brengen gezelligheid onder onze overkapping buiten. 
Natasja 31 mei '19

Lang gezocht naar passende kussentjes en eindelijk op Hartelust gevonden. Zo mooie kleurrijke kussentjes. Ik ben er super blij mee. En ook nog voor een aantrekkelijke prijs.
Thea 20 mei '19

Ik heb de hartjes binnen hoor, superrrr! Ze zal er blij mee zijn, ze zijn prachtig! 
Esther 29 oktober ’20

De kimono is in het echt nog mooier! 

Leslie 10 juli ’20

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige shawl, die zo mooi verpakt was. Het voelde echt als een cadeautje. Heel lief ook het kaartje erbij. Een groot plezier, nogmaals dank!

Diana 16 juni ’20

Ik kan deze shop bij iedereen aanbevelen! Francis heeft veel moeite gedaan voor mij om last minute nog een kop en schotel op te sturen zodat deze de volgende dag in perfecte staat bij mij werd bezorgd. Perfecte service en het servies was in een perfecte staat. Bedankt Francis!

Marleen 2 mei '20

Vanmorgen is de sjaal aangekomen. Mooi verpakt, aardig kaartje er bij. Ben er blij mee, is prachtig. Complimenten voor je klantvriendelijkheid!
Ankie 12 feb '20

Of ik nu de lade open waar ze in liggen of ze op tafel leg als onderzetter: ik word elke keer vrolijk als ik de gekleurde onderzetters zie! Bij bekenden had ik ze al gespot en was onder de indruk. Toen ik ze bij Hartelust tegenkwam werd m’n blik er onmiddellijk heen getrokken! Stijlvol, kleurrijk, warm, stevig. De perfecte onderzetters uit Nepal!
Eva 9 feb '20

Ik heb van de week mijn bestelling van jullie binnengekregen. Wát zag dat er schattig uit, zo lief verpakt…. heel leuk, bedankt. Echt super blij met de vogeltjes.
Monica 27 nov '19

Het pillendoosje is aangekomen, hij is prachtig. Ook vond ik dat je hem veilig en leuk hebt ingepakt. Ik ben zeer tevreden, dank je wel. 
Yvonne 10 sep '19

Hele leuke overzichtelijke webshop, snelle levering en enorm blij met mijn roze visschaal! 
Cornelie 10 jun '19

Elk jaar is het weer bedenken wat te geven aan mijn klanten als bedankje, totdat ik de prachtige brocante hartjes van Hartelust tegenkwam. Kaartje eraan met de tekst “bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar”, verpakt in een organza zakje en ik kon mijn klanten verrassen met een leuk geschenkje waar ze allemaal heel enthousiast op reageerden. Zag er ook heel feestelijk uit en ik vond een hart ook heel erg toepasselijk als een ‘dank je wel’.
En tijdens het snuffelen op de webshop kwam ik ook nog prachtige kussens tegen die ik mezelf kado heb gedaan
Max Skincare 10 mei '19